vineri, 21 noiembrie 2014

Afacerile cu centrele de dezmembrari auto la Iasi

Centrele de dezmembrari auto devin o afacere din ce in ce mai mai profitabila si mai des intalnita, soferii si-au dat seama in urma experientei acumulate ca este mult mai important sa cumpere piese auto dinastfel de centre, deoarece sunt mult mai ieftine, unele sunt mult mai de calitate chiar si fata de cele noi.


Piese auto ieftine si de calitatea pentru diverse marci de masini
sursa foto: wikipedia

          Orasul care detine cele mai multe centre de dezmembrari auto este Iasi, acesta detine nu mai putin de 25 de parcuri de dezmembrari, nici la capitolul magazine in stocurile carora sunt comercializate piese auto second hand, deoarece in Iasi sunt aproape 10 astfel de magazine. Cele mai cautate piese in aceste magazine sunt piese mecanice de directie si de suspensie, ce-i drept mai rar ai posibilitatea sa gasesti piese precum portiera, capote, spoilere, deoarece acestea sunt mai voluminoase.



          Pe de alta parte proprietarii magazinelor spun ca cele mai cautate piese sunt farurile, volanele, scaune, butoane, sisteme complete de climatizare, stopuri.
          Insa mai exista si magazinele online in care sunt comercializate toate piesele posibile pentru orice marca de masina , chiar si pentru acele masini ale caror piese sunt foarte de gasit , de exemplu BMW E46 din 1999.


          Ai posibilitatea sa verifici deoarece majoritatea magazinelor online trebuie sa aiba un site cat de cat organizat astfel incat sa poti sa stabilesti cateva filtre, cum ar fi  modelul, anul fabricatiei si in urma introducerii acestor filtre iti apar toate piesele disponibile pe stoc in acel moment din magazinul respectiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu