vineri, 13 noiembrie 2015

Cinema Pitesti – motive sa il vizitezi

In urma cu ceva timp, in capitala argeseana Pitesti a avut loc lansarea Cinema Pitesti, unul dintre cele mai asteptate spatii de entertainment ale orasului.
          Locuitorii orasului si cei din zonele apropiate acestuia au venit intr-un numar mare pentru a se familiariza cu locul in care se vor aduna sa urmareasca cele mai noi aparitii cinematografice.

          Iata cateva motive care te vor convinge sa vizitezi si tu acest cinematograf cat mai curand:

          1.Ultimele filme

          Aici vei putea urmari ultimele aparitii cinematografice – de la comediile usurele de sambata seara la productiile de Oscar ce i-au cucerit pe critici. Te vei putea destinde cu un film amuzant sau vei pleca acasa ganditor dupa ce ai urmarit o drama intensa. Indiferent care ar fi gusturile tale, este imposibil sa nu gasesti ceva potrivit.

Goosebumps
          2.Socializarea

          Desi este un loc unde cel mai indicat si civilizat ar fi sa nu vorbesti prea mult, Cinema Pitesti a devenit noul cel mai popular loc de socializare al acestui oras.

          Poti merge sa urmaresti un film alaturi de jumatatea ta si sa va intelegeti din priviri sau chiar sa va tineti de mana in timpul derularii peliculei. La fel de bine, poti merge impreuna cu prietenii tai sa urmaresti un film de actiune sau o drama care va vor ajuta sa empatizati.

Acasa la tata
          Socializarea, nu presupune, asadar, sa-l deranjezi neaparat pe cel de langa tine cu vocea ta stridenta, ci se poate limita si la actiuni silentioase pe care le poti desfasura in timpul unui film la cinema.

          3.Rasfatul culinar

          Probabil ca acasa nu mananci nachos si popcorn in fiecare zi si nu consumi bauturi racoritoare ce au in componenta zahar. Specialistii considera ca un astfel de rasfat este binevenit din cand in cand si nu iti pune sanatatea in pericol, chiar daca nu este cea mai sanatoasa optiune.

Craiasa Zapezii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu