joi, 3 decembrie 2015

Unde puteti posta anunturile auto gratuite

In urma cu aproximativ 10-15 ani cei care doreau sa vanda o masina apelau la diferite tactici. Cea mai cunoscuta metoda era sa duca masina intr-un targ auto, unde sa petreaca ore bune in care potentiali clienti sa o vada si sa puna intrebari despre autoturism. O alta metoda o reprezenta celebrul anunt in geam, in care erau specificate caracteristicile de baza ale masinii si numarul de telefon al proprietarului.

In prezent, majoritatea vanzatorilor prefera site-urile unde pot posta anunturi auto gratuite.

bazar auto 4tuning
sursa: http://anunturi-auto.4tuning.ro/
Aceste site-uri sunt o foarte buna metoda pentru ca reusesc sa creeze o imagine mult mai buna asupra masinii decat metodele din trecut. Site-urile cu anunturi auto gratuite sunt destul de complexe atunci cand vine vorba despre caracteristicile masinii, iar vanzatorul este nevoit sa completeze anumite campuri obligatorii cand posteaza un anunt. Asadar, vanzatorul trebuie sa spun din ce an este masina, daca functioneaza pe benzina sau motorina, ce tip de caroserie are, numarul de kilometri, consumul in oras, dar si in afara orasului, capacitatea cilindrica, culoarea, plus alte completari pe care vanzatorului le crede necesare. In acest fel, potentialul client are mult mai multe informatii despre autoturism si isi poate face o idee mai corecta asupra masinii pe care o poate cumpara.

In plus, site-urile de anunturi auto gratuite vin in intampinarea cumparatorului cu mai multe unelte de a filtra anunturile. De exemplu, daca un cumparator doreste sa vada doar masini care au o motorizare pe motorina ale unui anumit brand si masina sa aiba un numar anume de kilometri parcursi, clientul trebuie sa bifeze aceste campuri si vor fi afisate doar acele anunturi care il intereseaza.

In concluzie, site-urile de anunturi auto gratuite sunt destul de vizitate de cei care doresc sa isi cumpere o masina noua datorita faptului ca reusesc sa vina in intampinarea clientului prin diferitele unelte pe care le pune la dispozitia acestuia. Astfel, vanzarile auto cresc cu fiecare anunt nou postat.